В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Имат...

Rapids Shows 2017-2018

В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Иматранкоски не будет в приод 2017-2018В связи с ремонтными работами на гидроэлектростанции, шоу порогов Иматранкоски не будет в приод 2017-2018


Река Вуокса в самом центре г. Иматра впечатляет даже когда в пороге Иматранкоски нет воды. Около 100 раз в году воду спускают в порог и тогда он превращается в бурный водопад – зрелище, на которое приезжают полюбоваться тысячи людей.

Иматранкоски вызывал интерес уже в XVIII веке. Следом за императрицей Екатериной II Иматру стали посещать российская знать и финская аристократия. Писатели, художники и композиторы из разных стран Европы приезжали сюда на поиски вдохновения. В начале XX века г. Иматра был таким популярным, что из Петербурга в Иматру прибывали 14 поездов ежедневно.

В 1920-х годах была построены дамба и ГЭС. После этого воду спускают только во время представлений, которые пользуются огромной популярностью среди жителей и гостей города.

Mikä on Imatra Base Camp?

JUURET MATKAILUSSA
Imatran juuret ovat vahvasti suomalaisen matkailun vanhimmassa peruskalliossa. Imatralle on matkustettu pitkiäkin matkoja virkistäytymään ja hakemaan inspiraatiota jo kauan - yli 200 vuotta ennen kuin muut suomalaiset urheilumatkailun tarjoajat olivat saaneet nimensä karttaan.

IDÄN JA LÄNNEN VÄLISSÄ
Imatra on ollut ja on tulevaisuudessakin idän ja lännen välissä oleva tärkeä logistinen, geologinen ja geopoliittinen tienristeys. Paikka, jossa erilaiset rajat kohtaavat ja jossa monimuotoiset luonnon elementit ja ihmiset kohtaavat.

KEHITYS KEHITTYY
Nykyinen Imatra on silti maineikasta menneisyyttään vahvempi, sillä alueen kehittyminen ei ole koskaan pysähtynyt. Nykyinen tarjonta on millä tahansa mittapuulla mitattuna vakuuttava ja vaikuttava.

PERUSLEIRI
Imatra on perusleiri, josta käsin tarkasteltuna kaikki on lähellä. Jokainen suunta on mahdollisuus - perusleiriin on aina turvallista palata. Perusleirissä kaikki toimii ja ihmisistä pidetään huolta niin, että heille jää aikaa itsensä kehittämiseen, nauttimiseen elämästä, lomasta ja matkailusta. Imatrasta.

METROPOLIMAINEN TARJONTA, KYLÄMÄINEN KOKEMUS
Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Matkailija kohtaa palvelun ja välittämisen koko asiakaspolun pituudella - aina hakukoneen verkkomainoksesta suksihuoltoon ja julisteesta juoksuradalle. Imatra Base Campin kohtaaminen johdattaa perille - se on matkailijaa palveleva opaste, portti ja linkki.

Imatra Base Camp - Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä.

Ota yhteyttä

Imatra Base Camp Oy
Virastokatu 2, 55100 Imatra

Jukka Aallikko
toimitusjohtaja
+358 20 617 7007, jukka.aallikko (at) imatrabasecamp.fi

Katri Storhammar
markkinointi
+358 20 617 6677, katri.storhammar (at) imatrabasecamp.fi

Jaakko Jäppinen
Supersankari - urheilu, liikunta, hyvinvointi ja tapahtumat
+358 20 617 7008, jaakko.jappinen (at) imatrabasecamp.fi

Panu Kärri
Velho - kulttuuri ja tapahtumat
+358 20 617 7009, panu.karri (at) imatrabasecamp.fi

Pentti Miikki
matkailu
+358 20 617 7011, pentti.miikki (at) imatrabasecamp.fi

LASKUTUSOSOITE

Imatra Base Camp Oy
c/o Imatran YH-Rakennuttaja Oy
Esterinkatu 10, 55100 Imatra

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:
003726198481
Operaattori: Maventa Oy
Välittäjän tunnus: 003721291126
tai MAVENTA

Name cannot be blank.
Message cannot be blank.
Your message was submitted successfully!

Размещение

Мероприятия

Спорт

Оздоровление