Due to renovation of the dam, there will be no Imatrankoski rapids shows in 2017-2018 Imatrankoski rapids were formed 5000 year a...

Rapids Shows 2017-2018

Due to renovation of the dam, there will be no Imatrankoski rapids shows in 2017-2018

Imatrankoski rapids were formed 5000 year ago, when land rose after the Ice Age and Lake Saimaa waters tore the Salpauselkä ridge apart. Imatrankoski was a famous tourist attraction already 300 hundred years ago, and in the end of 1800 century it was considered as a one of the Europe’s most know attractions. Many famous people visited Imatrankoski that time and the tourism in Imatra is considered to have begun in 1772, when Empress Catherine II of Russia and her retinue came to admire this magnificent play of the water in the narrow waterway.

Kruununpuisto Park, the oldest nature park in Finland, occupying the area around the Imatrankoski Rapids, was founded in 1842 by Tsar Nicholas I. The Kruununpuisto Park features four different sections, the Koskipuisto Park, the Patopuisto Park, the Muinaisuoma Park and the Valtionhotelli Park, and numerous sights, ranging from monuments to the largest hydroelectric power plant in Finland and a summer theatre.

Mikä on Imatra Base Camp?

JUURET MATKAILUSSA
Imatran juuret ovat vahvasti suomalaisen matkailun vanhimmassa peruskalliossa. Imatralle on matkustettu pitkiäkin matkoja virkistäytymään ja hakemaan inspiraatiota jo kauan - yli 200 vuotta ennen kuin muut suomalaiset urheilumatkailun tarjoajat olivat saaneet nimensä karttaan.

IDÄN JA LÄNNEN VÄLISSÄ
Imatra on ollut ja on tulevaisuudessakin idän ja lännen välissä oleva tärkeä logistinen, geologinen ja geopoliittinen tienristeys. Paikka, jossa erilaiset rajat kohtaavat ja jossa monimuotoiset luonnon elementit ja ihmiset kohtaavat.

KEHITYS KEHITTYY
Nykyinen Imatra on silti maineikasta menneisyyttään vahvempi, sillä alueen kehittyminen ei ole koskaan pysähtynyt. Nykyinen tarjonta on millä tahansa mittapuulla mitattuna vakuuttava ja vaikuttava.

PERUSLEIRI
Imatra on perusleiri, josta käsin tarkasteltuna kaikki on lähellä. Jokainen suunta on mahdollisuus - perusleiriin on aina turvallista palata. Perusleirissä kaikki toimii ja ihmisistä pidetään huolta niin, että heille jää aikaa itsensä kehittämiseen, nauttimiseen elämästä, lomasta ja matkailusta. Imatrasta.

METROPOLIMAINEN TARJONTA, KYLÄMÄINEN KOKEMUS
Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Matkailija kohtaa palvelun ja välittämisen koko asiakaspolun pituudella - aina hakukoneen verkkomainoksesta suksihuoltoon ja julisteesta juoksuradalle. Imatra Base Campin kohtaaminen johdattaa perille - se on matkailijaa palveleva opaste, portti ja linkki.

Imatra Base Camp - Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä.

Contact us!

Imatra Base Camp Ltd
Virastokatu 2, 55100 Imatra

Jukka Aallikko
CEO
+358 20 617 7007, jukka.aallikko (at) imatrabasecamp.fi

Katri Storhammar
Marketing
+358 20 617 6677, katri.storhammar (at) imatra.fi

Jaakko Jäppinen
Superhero - Sports, Wellness and Events
+358 20 617 7008, jaakko.jappinen (at) imatrabasecamp.fi

Panu Kärri
Wizard - Culture and Events
+358 20 617 7009, panu.karri (at) imatrabasecamp.fi

Pentti Miikki
Tourism
+358 20 617 7011, pentti.miikki (at) imatrabasecamp.fi

Name cannot be blank.
Message cannot be blank.
Your message was submitted successfully!

Sports